You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Offline

Official support hours:
Monday To Friday
From 09:00 To 17:00 Europe/London (BST)

Please post your question in the Forum and we will get back to you as soon as we can.

  Thursday, 05 December 2019
  5 Replies
  10.2K Visits
Since updating to 2.8.x the editor no longer renders properly within YooTheme Zoo items.
2 years ago
·
#102106
I'm not seeing any issue with JCE Pro 2.8.1 and the latest available version of Yootheme Zoo. I have tested Pages and Blog in the free version.

What issue are you having?

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

2 years ago
·
#102117
Using the business app, but that shouldn't matter. Maybe because there's multiple editors on the page.


Here's what it looks like:

https://i.nswd.co/MUG_-_Administration_239A946B.png

Here are the console errors:

https://i.nswd.co/MUG2_-_Administration_239A94A1.png
https://i.nswd.co/MUG1-_Administration_239A94BD.png

Installing back to 2.7.20 it works normally.
2 years ago
·
#102128

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

2 years ago
·
#102237
I have fixed this on your site with an install of JCE Pro 2.8.2 Beta 5 - https://www.joomlacontenteditor.net/downloads/editor/pro/development

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

2 years ago
·
#102241
Thanks!
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.