You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Online

Official support hours:
Monday To Friday
From 09:00 To 17:00 Europe/London (BST)
  Sunday, 06 June 2021
  6 Replies
  1.2K Visits
When content is in a 'figure' tag, the delete key doesn't seem to work, either on the whole figure or elements (e.g. images). Tried 2.9.8, but no change
more than a month ago
·
#108028
Thanks. Fixed now.
more than a month ago
·
#108025

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#108023
Test site works for me, with your figure, but if I paste in the file that I have uploaded into the test site, the delete of the figure fails.
more than a month ago
·
#108021
This is working fine for me in all my tests, on MacOS with Firefox and Chrome, and on Windows 10 with Chrome.

Tested on the demo site - https://demo.joomlacontenteditor.net/3-welcome-to-your-blog

https://cdn.joomlacontenteditor.net/tmp/108007-content-doesn-t-delete.gif

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#108013
Chrome.
more than a month ago
·
#108011
This is working fine for me in Firefox and Chrome. Which browser are you using?

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!