You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Offline

Official support hours:
Monday To Friday
From 09:00 To 17:00 Europe/London (BST)

Please post your question in the Forum and we will get back to you as soon as we can.

  Sunday, 06 June 2021
  6 Replies
  1K Visits
When content is in a 'figure' tag, the delete key doesn't seem to work, either on the whole figure or elements (e.g. images). Tried 2.9.8, but no change
more than a month ago
·
#108011
This is working fine for me in Firefox and Chrome. Which browser are you using?

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#108013
Chrome.
more than a month ago
·
#108021
This is working fine for me in all my tests, on MacOS with Firefox and Chrome, and on Windows 10 with Chrome.

Tested on the demo site - https://demo.joomlacontenteditor.net/3-welcome-to-your-blog

https://cdn.joomlacontenteditor.net/tmp/108007-content-doesn-t-delete.gif

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#108023
Test site works for me, with your figure, but if I paste in the file that I have uploaded into the test site, the delete of the figure fails.
more than a month ago
·
#108025

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#108028
Thanks. Fixed now.
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!