You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Online

Official support hours:
Monday To Friday
From 09:00 To 17:00 Europe/London (BST)
  Wednesday, 09 June 2021
  13 Replies
  1.2K Visits
Hey guys, good day.

I am having the error when I select my image (after having uploading it from my pc):
A URL is required. Please select an image or enter a URL

Any help is appreciated.
May I add that this happens only with uploaded images, not images currently in the media which was uploaded via joomla media manager.

Thanks.
more than a month ago
·
#108052
Accepted Answer
Drag and drop also does not seem to work. Any ideas


I'm not seeing any problem with this at the moment on your site, although I did get an error earlier. It could be related to a server timeout on the upload.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#108039
Are you clicking on the name of the image to select it for insert? Doing so will fill the URL field with the image url, as required.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#108040
Are you clicking on the name of the image to select it for insert? Doing so will fill the URL field with the image url, as required.


Yes correct. Selected the image and clicked insert. no joy. May I also add, drag and drop as well does not work. It just loads and loads.
more than a month ago
·
#108041
May I also add, drag and drop as well does not work. It just loads and loads.


Are you referring to drag&drop of an image into the editor window?

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#108042
May I also add, drag and drop as well does not work. It just loads and loads.


Are you referring to drag&drop of an image into the editor window?


Hi Ryan,

I refer to theoriginal issue is that I cannot upload the image (normally) as it gives the error I specified. (I also notified you that drag and drog as well does not work which i just found out). Thanks.
more than a month ago
·
#108043

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#108044
more than a month ago
·
#108045
I'm not seeing any issue uploading or inserting images on your site. Please post a screenshot or video of your process.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#108046
Hi Ryan,
Strange if you replicated the exact same steps I outlined.

See video from link below
http://seymediacom.sc/images/error.mp4

thanks!
more than a month ago
·
#108048
As I said in my previous post, you select an image for insert by clicking on it's name.

An image is not selected for insert after upload, or when you click the checkbox. This is to allow editing of images (delete, rename etc.) without actually selecting one for insert.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#108049
As I said in my previous post, you select an image for insert by clicking on it's name.

An image is not selected for insert after upload, or when you click the checkbox. This is to allow editing of images (delete, rename etc.) without actually selecting one for insert.


Ah yes, you are right. Serious oversight on my behalf. Works ok, which brings me to my second issue. Drag and drop also does not seem to work. Any ideas ?
Thanks.
more than a month ago
·
#108050
Drag and drop also does not seem to work. Any ideas

What exactly do you mean by drag&drop? Into the editor window, or the upload dialog?

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#108051
Editor window.
Thanks.
more than a month ago
·
#108052
Accepted Answer
Drag and drop also does not seem to work. Any ideas


I'm not seeing any problem with this at the moment on your site, although I did get an error earlier. It could be related to a server timeout on the upload.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

coconutboy selected the reply #108052 as the answer for this post — 5 months ago
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!