You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Offline

Official support hours:
Monday To Friday
From 09:00 To 17:00 Europe/London (BST)

Please post your question in the Forum and we will get back to you as soon as we can.

  Monday, 05 July 2021
  1 Replies
  1K Visits
please look at this published articles :
https://www.aviorama.travel/listedinozze/cristian-e-ecaterina
https://www.aviorama.travel/listedinozze/valerioebeatrice

at first one, there is an image inserted using "insert/modify image" button as usual
at second one, there is a video inserted using "insert/modify media" as usual.

I am able to see both image and video at backend, BUT NOT at front-end
Recently we changed hosting platform, which also implements fastcache server side. But I don't know if the problem stays there

Any tips, kindly ?

Best rgds
more than a month ago
·
#108238
I am able to see both image and video at backend, BUT NOT at front-end
Recently we changed hosting platform, which also implements fastcache server side. But I don't know if the problem stays there


If this is only happening in the front-end, that I would suggest that the issue may be with the cache. Try turning the caching off and see if that resolves the issue.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!