You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Offline

Official support hours:
Monday To Friday
From 09:00 To 17:00 Europe/London (BST)

Please post your question in the Forum and we will get back to you as soon as we can.

  Saturday, 04 September 2021
  7 Replies
  1.9K Visits
After the last update of the editor to JCE pro 2.9.14, it no longer remembers the path when inserting images. So I have to click through the directory structure again and again for every picture in the same post. Before that I was automatically in the folder of the previous one with the next picture.
Can you possibly adjust that somewhere?
Thanks for help.
more than a month ago
·
#108762
Accepted Answer

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#108758
same here
more than a month ago
·
#108762
Accepted Answer

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#108763
I can confirm this issue
more than a month ago
·
#108764
I can confirm this issue


Please see my previous post.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#108765
@ Ryan: I've replyed within the same second you posted the Beta-Link. The new beta has fixed the problem. Thanks!
Engholm selected the reply #108762 as the answer for this post — 11 months ago
more than a month ago
·
#108782
Thank you, the beta fix the issue.
more than a month ago
·
#108785
Thank you very much for reply and fix.
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!