You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Offline

Official support hours:
Monday To Friday
From 09:00 To 17:00 Europe/London (BST)

Please post your question in the Forum and we will get back to you as soon as we can.

  Wednesday, 06 October 2021
  17 Replies
  0.9K Visits
Hello
We were using wf responsive widget version 1.0.15 and upgraded to version 1.0.20 today.
We had to revert back to version 1.0.15 as the new version completely screwed pages with Vimeo videos. They were displayed at very tiny dimensions and not resized. This version changes lots of things that are not correctly implemented it seems
You can have a look at https://activ-ha.com/c/90:entreprises-industries/4257:sellerie-moillot and try to implement the new files to check the issue
Thanks
Best regards
Jean
more than a month ago
·
#109026
Great! :D

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#109025
Yes that was a good one !
Works perfectly fine with 1.0.20 and removed the div :-)
Thanks a lot
more than a month ago
·
#109024
It does resize when adding <div class="wf-responsive-video-container"> again around the iframe


With your process you will always need to add the container.

Or, it might be a good idea to run the content through the onContentPrepare Joomla event, eg:


$params = new JRegistry();
$params->loadString("");

$content = new StdClass;
$content->text = $event->event;

JFactory::getApplication()->triggerEvent('onContentPrepare', array("", &$content, &$params, 0));

echo $content->text;


This should then process the content through the plugin (and others) correctly.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#109023
Oupps wrote too quickly, it does not resize on smartphone with 1.0.16

It does resize when adding <div class="wf-responsive-video-container"> again around the iframe
more than a month ago
·
#109022
yes 1.0.16 works fine (except for a css border around the iframe)
more than a month ago
·
#109021

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#109020
Adding the container manually is not an option as the content is added by our users subscribing to a special plan.
They may use VIMEO with different video sizes but also content from Youtube or other services.

What are the reason for this upgrade ? is the 1.0.15 not compatible with joomla 4 ?
more than a month ago
·
#109019
We need to get this content from CB DB as part of a specific action.
Do you have another idea for this ?


You will need to add the container code manually (including adding the height style to the span)...


<span class="wf-responsive-container" role="figure" style="height:640px">
<iframe src="/https://player.vimeo.com/video/425553226" allowfullscreen allow="autoplay; fullscreen" width="640" height="640"></iframe>
</span>


...or use the old version.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#109018
I'm not seeing the code change in your example

You need to be logged in to view the new files. i just emptied all caches but we have service workers on our pages.

using an SQL query after the plugin has processed

We need to get this content from CB DB as part of a specific action.
Do you have another idea for this ?
more than a month ago
·
#109017
I added the code and even moved the plugin at the end of the systems plugin order before SEF and caches


I'm not seeing the code change in your example - https://activ-ha.com/c/90:entreprises-industries/4257:sellerie-moillot

It was working fine with the version 1.0.15


That was because it was a different process. Your method for creating the content, using an SQL query after the plugin has processed the article content, is the cause of the problem.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#109016
I added the code and even moved the plugin at the end of the systems plugin order before SEF and caches

This did not solve the display

Do you have another idea ?
It was working fine with the version 1.0.15
more than a month ago
·
#109014
The reason this isn't workin is because the content is being added by an external process, after the Responsive plugin has been activated and the content processed. There are 2 parts to the processing: first by the plugin which processes the content via PHP, and secondary processing using javascript and css.

Because your process skips the first part, you will need to add this yourself, so wrap the iframe in a span, as below:


<span class="wf-responsive-container" role="figure">
<iframe src="/https://player.vimeo.com/video/425553226" allowfullscreen allow="autoplay; fullscreen" width="640" height="640"></iframe>
</span>

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#109013
It looks like the iframe is not being processed properly. Please send me a login - https://www.joomlacontenteditor.net/contact/site-login

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#109010
Yes, just removed the div but this does not change the display.
more than a month ago
·
#109008
When you added the iframe, did you wrap it in a div with a "wf-responsive-video-container" class?

If you did, then you should remove this, as the plugin adds the container wrapper itself.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#109007
Hi Ryan
Thanks for the answer
I have reinstalled the latest 1.0.20 version.
Have a look on the page and you'll notice that the video is very tiny and iframe borders are displayed in the area where the video should be.
Thanks for the help
more than a month ago
·
#109004
We had to revert back to version 1.0.15 as the new version completely screwed pages with Vimeo videos. They were displayed at very tiny dimensions and not resized. This version changes lots of things that are not correctly implemented it seems


I was not able to reproduce this with the Vimeo video from your site.

Was the Full Width Display option in the Responsive Widgets parameters set to No?

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!