You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

  Wednesday, 13 October 2021
  12 Replies
  0.9K Visits
Hi, I've been a JCE user for a long time. Have always used rollovers and love how easy it is to create them. Today, for some reason, they aren't working. I found a support page where it said you have to turn them on in the editor parameters/Advanced. But the options for events is no longer there. I am perplexed. I have never had to turn anything on before and my other rollovers on the site are still working.
more than a month ago
·
#109089
Today, for some reason, they aren't working. I found a support page where it said you have to turn them on in the editor parameters/Advanced. But the options for events is no longer there.


As rollovers use a javascript enabled HTML attribute, this presents a security risk to site owners from untrusted contributors. These "event attributes" are therefore disabled by default, and can be enabed by setting Allow Event Attributes to Yes in Editor Profiles -> Editor Parameters -> Advanced.

Please see - https://www.joomlacontenteditor.net/support/faq/editor/rollover-tab-missing

I have never had to turn anything on before and my other rollovers on the site are still working.


Existing rollovers will continue to function as these have already been created.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#109094
That's the problem. I am not seeing anything in the editor parameters/advanced like this. It doesn't look like this. Am I missing something? I didn't manage this site for a while. I am wondering if the client got the free version while I wasn't looking?
more than a month ago
·
#109095
The Allow Event Attributes option is automatically enabled it the Allow Javascript option is enabled, which it appears to be on your site.

Are you seeing the Rollover tab in the Image Manager, and are you able to create a rollover image in the editor?

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#109096
:) That's the problem. The rollover tab is there. I can create them. But when I go to the front end, they aren't working. There is no mouse over. I am perplexed. I have been doing mouse overs since they were possible. I used to hand code them. (JCE is so much easier, BTW). It is only happening on this site. I am imagining there is some kind of conflict somewhere. Maybe?
more than a month ago
·
#109099
The rollover tab is there. I can create them. But when I go to the front end, they aren't working. There is no mouse over.


This is probably because the onmouseover and onmouseout attributes have been removed by the Joomla Text Filter when you saved the content.

See the Configure Joomla Article Filters section here - https://www.joomlacontenteditor.net/support/faq/editor/scripts-removed-on-saving

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

3 weeks ago
·
#109401
Hi, it is already set to no filtering. Like I said, this site has been up for 4 years. We have other rollovers. It is just these new ones that don't work. I can't figure it out. I just changed others in the home page and they worked. I am totally perplexed.
2 weeks ago
·
#109413

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

2 weeks ago
·
#109440
I have fixed this on your site with an install of JCE Pro 2.9.18 Beta - https://www.joomlacontenteditor.net/downloads/editor/pro/development

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

2 weeks ago
·
#109451
Thank you. Will try that.
2 weeks ago
·
#109452
That did the trick. Thanks so much.
2 weeks ago
·
#109516
I am having this exact same problem. I just installed JCE JCE Pro 2.9.18 Beta and checked the configuration in the Profile > Advanced.

Unfortunately, the rollover is still now working.

It's the Join The Buffalo Backbone Program image. The lettering should turn yellow on rollover.

https://www.buffalofieldcampaign.org/buffalo-backbone-subscription

Thanks!
2 weeks ago
·
#109517
@bolete

in my test the mouse over is working on your site. When I hover over the picture the text color changes to yellow.
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!