You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Offline

Official support hours:
Monday To Friday
From 09:00 To 17:00 Europe/London (BST)

Please post your question in the Forum and we will get back to you as soon as we can.

  Saturday, 23 October 2021
  9 Replies
  853 Visits
we are facing issues with the JCE editor in the frontend of our website.
When we would like to add a image to the articel we get the following error

1: /var/www/vhosts/DOMAIN/domains/DOMAIN/public_html/components/com_jce/editor/libraries/views/plugin/tmpl/browser.php

so we can make news items, but without picutres. In the backend it works fine.
Is there a workaround to solve this issue?

Joomla 4.0.3
JCE editor pro: 2.9.16
more than a month ago
·
#109172

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#109177
Does this only happen with your current template, or the default Cassiopeia too?

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#109178
Yes, it also happends with the basic template from Joomla4 (Cassiopeia - Default)
more than a month ago
·
#109212
devtools chrome report the following error(s)

Failed to load resource: the server responded with a status of 500 ()
modal.min.js?5.1.2:1 GET https://www.DOMAIN.nl/component/jce/?task=plugin.display&plugin=browser&standalone=1&7d303d645ea73f971b3ea81248ff252a=1&client=0&element=jform_images_image_intro&mediatype=images&converted=1&context=22&fieldid={field-media-id}&path= 500
(anoniem) @ modal.min.js?5.1.2:1
c @ rocket-loader.min.js:1
trigger @ dom.min.js?1635100342:1
show @ modal.min.js?5.1.2:1
e.open @ modal.min.js?5.1.2:1
show @ joomla-field-media.min.js?b9214e72c06daafd562e5c4116292b5763a437fe:1
c @ rocket-loader.min.js:1

perhapse this will help you Ryan to solve this issue.
more than a month ago
·
#109214
The template is overriding the "layout" variable passed in the url for the File Browser, replacing "plugin" with "ja_blockknews", resulting in the error.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#109231
Hi Ryan, thanks for you reply. Is there a workaround how i can solve this issue?
more than a month ago
·
#109240
I'm not able to reproduce this in Joomla 4 with Cassiopeia, the Joomlart t4 Framework or the JA_Blockk template on my test site, so it looks like the issue is specific to your site.

Whatever is causing it is rewriting the layout variable, probably using something like


JFactory::getApplication()->input->setVar('layout', 'ja_blockknews')


or a variation of this.

Not much I can do about this.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#109263
Hi Ryan,
i have found out the issue and the solution seems to be simple..
in the config of JCE you have the option to select YES?NO on the JCE File Browser in Image Fields
This can be done in the config as well in the Joomla permisions.
When i put this in the permision section on Yes the error apears.
more than a month ago
·
#109264

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!