You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Online

Official support hours:
Monday To Friday
From 09:00 To 17:00 Europe/London (BST)
  Monday, 22 November 2021
  3 Replies
  452 Visits
hi everybody
I'm new on JCE and I have a problem: on joomla 4 I installed the german language pack and i also installed the jce language pack in german. unfortunately it doesn't work, jce is still in english. any suggestions?
thanks.
one week ago
·
#109547
Accepted Answer
Is German set as the default language for the Administrator or Site area of your site?

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

one week ago
·
#109547
Accepted Answer
Is German set as the default language for the Administrator or Site area of your site?

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

one week ago
·
#109549
ohoo, very good hint. the language of the administrator was still set to german (switzerland). changed it to german (german) and now it works.
thank you for your help.
have a nice day.
patcat selected the reply #109547 as the answer for this post — 1 week ago
one week ago
·
#109551
the language of the administrator was still set to german (switzerland). changed it to german (german) and now it works.


Ok, I'll fix that so that it works will all German variations, as there is only 1 JCE German Language Pack.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!