You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Offline

Official support hours:
Monday To Friday
From 09:00 To 17:00 Europe/London (BST)

Please post your question in the Forum and we will get back to you as soon as we can.

  Wednesday, 24 November 2021
  7 Replies
  477 Visits
Button code changed after saving

Hello,

When I add the attached code, after saving the Joomla article it is altered, why is this, please?

Thank you
one week ago
·
#109563
Accepted Answer
I assume you are seeing the onclick event attribute being removed? If so please see - https://www.joomlacontenteditor.net/support/faq/editor/event-attributes-removed

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

one week ago
·
#109563
Accepted Answer
I assume you are seeing the onclick event attribute being removed? If so please see - https://www.joomlacontenteditor.net/support/faq/editor/event-attributes-removed

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

PhilMay selected the reply #109563 as the answer for this post — 1 week ago
one week ago
·
#109585
Thank you.

Amazing product JCE Editor, the video links work really well now.
3 days ago
·
#109640
Hello,

I successfully edited the profile to allow CSS, and the button was working fine, but since Windows updated yesterday on my Surface Pro and Dell desktop, the button is no longer visible.

I've tried turning off the ESET antivirus, but still, no button.

Although, when the website is viewed on 'Localhost' (Firefox browser Surface Pro & desktop) it displays!

Thanks
3 days ago
·
#109641
I successfully edited the profile to allow CSS, and the button was working fine, but since Windows updated yesterday on my Surface Pro and Dell desktop, the button is no longer visible.


Please post a link to an example on the site.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

3 days ago
·
#109642
http://new-web.maydaygraphics.com/drytac-sav/spot-on-clear-100mic - hosted by TSO Hosts

Screenshot of localhost page attached.

M T's
3 days ago
·
#109643
The button is visible for me. Tested in Firefox and Chrome on Windows and Mac.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

3 days ago
·
#109644
Okay, strange.

Maybe it's a Cache thing.

Thank you.
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!