You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Offline

Official support hours:
Monday To Friday
From 09:00 To 17:00 Europe/London (BST)

Please post your question in the Forum and we will get back to you as soon as we can.

  Thursday, 14 July 2022
  4 Replies
  250 Visits
We use JCE Pro.
In the feature settings of a profile we activated the option to show the Code tab in order to be able to manipulate input in HTML-Code.
The Code tab does not show up, when a user with the correct profile is logged in.
Any help is welcome.
3 weeks ago
·
#111436
The Code tab does not show up, when a user with the correct profile is logged in.


Please post a screenshot of the editor toolbar.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

3 weeks ago
·
#111437
This is what i see, when i create a new content or edit existing content.
Additionally i posted the setting that the code editor is activated in a profile

By the way, we use Version 2.9.27 of the editor.
3 weeks ago
·
#111438

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

one week ago
·
#111563
The problem is solved (halfway).
Our customer uses the editor with his account and the activation of code editing solved the problem for this account.
There seems to be a missconfiguration for my testaccount, but i cannot see what causes the problem.
The configuration is very complex in a multidomain environment with seblod.
For the moment the problem is solved for our customer.
There is no need for further investigation on your side.
Thanks
Ryan marked this post as Resolved — 1 week ago
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!