You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Offline

Official support hours:
Monday To Friday
From 09:00 To 17:00 Europe/London (BST)

Please post your question in the Forum and we will get back to you as soon as we can.

  Wednesday, 11 January 2023
  6 Replies
  1.2K Visits
Hi,

I have a Joomla 3.10.11 site using JCE Editor Pro 2.6.31 and I have just converted it to use PHP 8.1. However I can't then get into the Articles because I get an HTTP 500 error. If I disable JCE Editor Pro and use another editor then I can get in without a problem. Are you aware of this issue - can you fix it?

Thanks,

Gary
more than a month ago
·
#112785
Please download and install the latest version of JCE Pro - https://www.joomlacontenteditor.net/downloads/editor/pro/latest

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#112787
Thanks that sorted it. Thought I had the latest version as Joomla wasn't telling me I had an update.
Ryan marked this post as Resolved — 1 year ago
more than a month ago
·
#112898
I have a Joomla! 3.10.11 site using JCE Editor Pro 2.9.33, running with PHP 7.4.33 without any problems.

Now I have just tested it to use PHP 8.0 or 8.1. Unfortunately I can't edit any article because I get an HTTP 500 error.

If I use the integrated Tiny MCE instead of JCE, the articles can be edited without any problems.

What's wrong? Any idea?

Thanks Hartmut
more than a month ago
·
#112901
Now I have just tested it to use PHP 8.0 or 8.1. Unfortunately I can't edit any article because I get an HTTP 500 error.

If I use the integrated Tiny MCE instead of JCE, the articles can be edited without any problems.


If you switch to "No Editor" or "CodeMirror", do you get the 500 error?

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#112902
Just tested it with "No Editor", "CodeMirror" and installed AcyMailing-Editor (AcyMailing Enterprise 5.11.4) and PHP 8.1: No issues :D .

500 error only with JCE 2.9.33.

Tomorrow I' ll test Version 2.9.34 Beta 1.

Thanks Hartmut
more than a month ago
·
#112904
I'm not able to reproduce this in my tests. Please send me a login - https://www.joomlacontenteditor.net/contact/site-login

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!