You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Offline

Official support hours:
Monday To Friday
From 09:00 To 17:00 Europe/London (BST)

Please post your question in the Forum and we will get back to you as soon as we can.

  Thursday, 23 March 2023
  12 Replies
  734 Visits
Hi, Since the upgrade of JCE 2.9.35 the editor is removing my iFrame lines in the code.
Is there a new setting to allow iFrames or is this a bug?
Thx for the support.
Jan De Wachter
Belgium
more than a month ago
·
#113426
Accepted Answer
Apologies for the bug, I'll release JCE Pro 2.9.36 today.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#113837
I have the same problem. I have installed the latest version of jce, but it doesn't matter.
I insert the url of the youtube video, I even see the video in the editor, but when I switch to view code, the code that shows youtube has disappeared!!!!
How can i fix this?


You had added span as a Prohibited Element in Editor Profiles -> Editor Parameters -> Advanced, but this element is required for a number of functions you have enabled (Underline, Font Color), including iframes.

I will remove this requirement for iframes in a future update.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#113835
Hi, I already sent it to you and I'm waiting
more than a month ago
·
#113809

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#113807
Hello,
I have the same problem. I have installed the latest version of jce, but it doesn't matter.
I insert the url of the youtube video, I even see the video in the editor, but when I switch to view code, the code that shows youtube has disappeared!!!!
How can i fix this?
more than a month ago
·
#113434
This fix is now included in JCE Pro 2.9.36 - https://www.joomlacontenteditor.net/downloads/editor/pro/latest

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

wandelwiki selected the reply #113426 as the answer for this post — 11 months ago
more than a month ago
·
#113426
Accepted Answer
Apologies for the bug, I'll release JCE Pro 2.9.36 today.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#113425
Hi Ryan,
With the Beta version everything seems to work well.

Jan
more than a month ago
·
#113424
Development works fine for the iframes
Stil have to try for the Youtube embedding
more than a month ago
·
#113423

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#113418

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#113417
I am having the same problem here.
Also when I try to embed a Youtube video, the coding is stripped immediately and nothing shows.
I updated to 2.9.35 this morning....
All settings have been checked ans on YES where needed (I think)
I have managed so far to set Iframes to 2 PDF as simple links for now but I would like to have previous possibillities.
https://www.rawepo.be/sport/motorsporten/73-andere-motorsporten/7905-de-2022-editie-van-de-antwerpen-banjul-challenge-was-goed-voor-ruim-80-000-euro-steun-in-gambia.html
more than a month ago
·
#113416
In Editor Profiles -> Plugin Parameters -> Media Support, wht do you have the Allow IFrames option set to?

https://www.joomlacontenteditor.net/support/faq/editor/iframe-removed-on-saving

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!