You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Offline

Official support hours:
Monday To Friday
From 09:00 To 17:00 Europe/London (BST)

Please post your question in the Forum and we will get back to you as soon as we can.

  Tuesday, 23 May 2023
  3 Replies
  438 Visits
Hi JCE team and community,

I have a curious problem with Joomla 4 / SP Page Builder 4 / JCE Pro 2.9.36 with editing a text-block addon in SP Page Builder:
When I use the JCE Editor to change e.g. a paragraph to a heading (or vice versa a heading to a paragraph), a strange html code is written behind the paragraph (see attached screenshot frontend-backend). In JCE I can't see this code via the code view, in TinyMCE the code is displayed.
I have deinstalled and new installed JCE, tested an empty textblock addon, cleaned the text before pasting etc...

Does anyone have a clue what is happening there???

Best regards Edi
Ryan marked this post as Resolved — 4 months ago
more than a month ago
·
#113811
Dear Ryan,
thanks a lot for your quick help!
It works now! I am very glad about it!
Best regards
edi
more than a month ago
·
#113808
I have fixed this on your site with an install of JCE Pro 2.9.37 RC2 - https://www.joomlacontenteditor.net/downloads/editor/pro/development

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#113804
I'm not able to reproduce this in my tests with SP PageBuilder Pro 4.0.11

Please send me a login - https://www.joomlacontenteditor.net/contact/site-login

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!