You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Online

Official support hours:
Monday To Friday
From 09:00 To 17:00 Europe/London (BST)
  Wednesday, 23 August 2023
  2 Replies
  1.1K Visits
Hi
I have a website updated to joomla 4.3.4. the site have a template made with helix ultimate 2.0.14.
In the settings by helix ultimate i have a possibility to "compress javascript file". with joomla 4.3.3
and the setting with "compress javascript file" work's all fine.
when i update to joomla 4.3.4, the backend will work, but the website is turning on and on - will load, but not
is showing.
when i deactivate jce mediabox 2.1.5, the website run. what's the problem here?
here is the site, that will no run: https://www.schulezeiningen.ch/cms_3/
joomla 4.3.4/jce mediabox 2.1.5 active
more than a month ago
·
#114479
Hi Ryan
OK - thank you. I will disable this in the template.
Greetings from Switzerland
more than a month ago
·
#114478
and the setting with "compress javascript file" work's all fine.
...
when i deactivate jce mediabox 2.1.5, the website run. what's the problem here?


The compress javascript setting is causing an issue with the JCE MediaBox script. You either need to disable the "compress javascript file" option (it doesn't provide much of a boost in modern browsers, which are optimized for loading multiple scripts in parallel) or add jcemediabox.min.js in the Exclude Javascript Files field in the Helix Ultimare settings.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!