You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Offline

Official support hours:
Monday To Friday
From 09:00 To 17:00 Europe/London (BST)

Please post your question in the Forum and we will get back to you as soon as we can.

  Saturday, 26 August 2023
  7 Replies
  482 Visits
When inserting image in articles, the link area stays blank. You can only add it manually.
more than a month ago
·
#114503
Please explain your issue in more detail and include a screenshot if possible.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#114504
If you want to add the Intro and full article image, you click select, then upload the image and finally insert.

The image box stays blank. That started to happen after updating to the latest JCE.

We now just copy the image link and insert it manually.
more than a month ago
·
#114505
I'm not seeing this issue in my tests.

If you click Select, select an image in the File Browser then click insert, does the image insert as expected?

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#114506
No, we updated all our sites and it is the same issue on all. When insert is clicked after selecting an image, the field stays blank. Our solution has now been inserting it manually.
more than a month ago
·
#114507

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#114508
Please upgrade your site to use the latest version of Joomla which is 4.3.4

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#114509
Okay
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!