You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Offline

Official support hours:
Monday To Friday
From 09:00 To 17:00 Europe/London (BST)

Please post your question in the Forum and we will get back to you as soon as we can.

  Thursday, 18 May 2017
  3 Replies
  8.3K Visits
I am trying to assign a class to a YouTube video I am inserting using the Media Manager. Maybe it doesn't do what I think i should:

Click Media Manager icon
Media Manager opens
Change Media Type to YouTube
Enter the YouTube Url (this is a random one I picked https://www.youtube.com/embed/i8CTLYnh-S8)
Go to the Advanced Tab
Select a Class from the list - small is there by default
Click Update

Class is not saved

code editor shows code as

<div>
<iframe src="https://www.youtube.com/embed/i8CTLYnh-S8?time_continue=2"; width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>
</div>

but should be

<div class="small">
<iframe src="https://www.youtube.com/embed/i8CTLYnh-S8?time_continue=2"; width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>
</div>

Is this how it is supposed to work?
more than a month ago
·
#91901
You need to assign the class to the <div> tag before or after you insert the iframe, as selecting the class in the Media Manager should assign it to the iframe and not the div.

https://cdn.joomlacontenteditor.net/tmp/91894-media-manager-not-saving-assigned-class.gif

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#91906
Okay, but it isn't assigning the class to the iframe either
more than a month ago
·
#91933

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!