You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

  Wednesday, 05 January 2022
  1 Replies
  1.7K Visits
For starters, when I try to get to my post on the forum, I get a page with this on it:

The machine cares not
Given commands it dislikes
It spits out errors.

The post is at https://www.joomlacontenteditor.net/support/forum/109921-unable-to-create-modal-window-of-article-with-new-jce
and today only once I was able to open it and read the response.
The response made me feel like a total n00b because of course I had to activate the plugin. I was tired. That's my excuse and I am sticking to it.
So the issue has been resolved, but I wanted to bring up this bizarre behavior of the forum to your attention. I no longer need help and my modal window works just fine now, but I thought you'd be interested in my experience with the post.
FYI, after finally being able to open the post and read the answer (to my shame) I tried again and keep getting that error.
I can open all of the other posts without issue.
Thanks and sorry for asking stupid questions. It has been a while and I totally forgot about activating the plugin.
more than a month ago
·
#109934
For starters, when I try to get to my post on the forum, I get a page with this on it:


The machine cares not
Given commands it dislikes
It spits out errors.


The post is at https://www.joomlacontenteditor.net/support/forum/109921-unable-to-create-modal-window-of-article-with-new-jce
and today only once I was able to open it and read the response.

Sorry about this, this is a silly little haiku in place of a 500 error on the site. The error seems to have started following the upgrade of the forum extension yeasterday. I think the issue is resolved now.

The response made me feel like a total n00b because of course I had to activate the plugin. I was tired. That's my excuse and I am sticking to it.
So the issue has been resolved, but I wanted to bring up this bizarre behavior of the forum to your attention. I no longer need help and my modal window works just fine now, but I thought you'd be interested in my experience with the post.

No problem. I think I should probably have the plugin auto-enable on install anyway.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!