You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Online

Official support hours:
Monday To Friday
From 09:00 To 17:00 Europe/London (BST)
  Sunday, 16 May 2021
  2 Replies
  1.3K Visits
Hello,

I have noticed that JCE Pro v2.9.7 is adding <style></style> html tags to the end of my saved articles.


This is just an annoyance but any idea why JCE Pro v2.9.7 would be doing this? Any suggestions how to troubleshoot this?

Thank you
David
more than a month ago
·
#107831
Do you see the <style> tags added if you click the Code tab or toggle the editor off, before saving, or only after the content is saved?

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#107837
Dear Ryan,

I only see the <style></style> tags when in the Code tab they are invisible in the Editor tab and on the website but if you use the F12 in the browser to open the developer panel you can see the tags are there in the html.

So now I think this may not be a problem with JCE Pro. I need to do more testing because the behavior has stopped happening. Right now I cannot make the problem happen. I have been having a strange caching problem and that problem is also gone. So I think I will table this issue for now and do some more research and if I can get to a point where I can reproduce the issue I'll contact you then

Thank you
David
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!