You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

  Tuesday, 15 June 2021
  6 Replies
  1.2K Visits
Hello

I am using the JCE editor for a content field of a SP Pagebuilder Textblock Addon. In the Language tab (Falang) of the addon the editor is duplicated for the languages to translate. Here a screenshot:

http://rasetest.ch.185-117-169-153.srv29.webpreview.ch/images/jce-spp-addon-problem.png

Installed versions: JCE 2.9.8 Pro, SP Pagebilder Pro 3.7.10 and Joomla 3.9.27.

How can I solve this problem?
Ocram
more than a month ago
·
#108091
Accepted Answer
This appears to be fixed now in JCE Pro 2.9.9 Beta - https://www.joomlacontenteditor.net/downloads/editor/pro/development

I have uploaded and tested this version on your test site.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#108079
I don't have Falang or a suitable multi-language setup to attempt to troubleshoot this, so please send me a login - https://www.joomlacontenteditor.net/contact/site-login

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#108080
I"m struggling to set this up on a test site for troubleshooting with the free version of Tranlsate for SP Page Builder - https://www.faboba.com/en/components/sppbtranslate/presentation.html - but I did notice on your site that if you click back to the General tab, then click the Language tab again, the content areas are no longer duplicated.

It is VERY difficult to find and fix issues with SP Page Builder generally because they use custom methods - not the Joomla API - to load and manage editors.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#108081
Thank you for your answer. Good to know about the General tab workaround to let disappear the duplicates.
ocram44 selected the reply #108080 as the answer for this post — 5 months ago
more than a month ago
·
#108089
I am able to reproduce this issue locally now and I am working on a fix.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#108091
Accepted Answer
This appears to be fixed now in JCE Pro 2.9.9 Beta - https://www.joomlacontenteditor.net/downloads/editor/pro/development

I have uploaded and tested this version on your test site.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

ocram44 revoked the reply #108080 as the answer for this post — 5 months ago
more than a month ago
·
#108092
It works, thank you!
ocram44 selected the reply #108091 as the answer for this post — 5 months ago
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!