You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Offline

Official support hours:
Monday To Friday
From 09:00 To 17:00 Europe/London (BST)

Please post your question in the Forum and we will get back to you as soon as we can.

  Saturday, 29 January 2022
  1 Replies
  1.1K Visits
hi ryan
on many site, the columns are correct. but on one site, i have this problem:
i made (for example) here: https://www.kaempf-landmaschinen.ch/cms/occasionen
on the article "FRONTLADER STOLL FZ 60.1" at the end of the article:
<div class="row" data-wf-columns="1">
<div class="col-md"><a href="images/allgemein/occasionen/2022/stoll-02.jpg" class="jcepopup" data-mediabox="1" data-mediabox-caption="Frontlader Stoll FZ 60.1"><img src="images/allgemein/occasionen/2022/stoll-02.jpg" alt="Frontlader Stoll FZ 60.1" width="100%" style="float: left;" /></a></div>
<div class="col-md"><a href="images/allgemein/occasionen/2022/stoll-03.jpg" class="jcepopup" data-mediabox="1" data-mediabox-caption="Frontlader Stoll FZ 60.1"><img src="images/allgemein/occasionen/2022/stoll-03.jpg" alt="Frontlader Stoll FZ 60.1" width="100%" style="float: left;" /></a></div>
</div>

But this two columns will show vertical - not horizontal.
On many other sites, this will show correct horizontal. But here, it is vertical.

Can you see anythings, that is wrong (e.g. from the template??).

Thank you.
more than a month ago
·
#110171
hi
i have found it.
in the profile config i have changed css framework from "bootstrap 4" to "generic". when i open a article and save ist, then the
columns are horizontal.
Ryan marked this post as Resolved — 5 months ago
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!