You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Online

Official support hours:
Monday To Friday
From 09:00 To 17:00 Europe/London (BST)
  Wednesday, 30 March 2022
  13 Replies
  815 Visits
Updated to J!4.1.2 and moved from the RC of 21 to the stable...

And now back to scrambled/removed iframes, using the S3 library (plugin 2.2.7).

Com_content exception set, custom filter options set in Global Conf, iFrames allowed in single active profile for JCE. Same behavior with 22 Beta 1.

Point me in the right direction!

Thanks
more than a month ago
·
#110741
Accepted Answer
It looks like RSFirewall is causing the issue here, as the iframe tag has been altered. I have set an exception in your RSFirewall configuration for com_zoo.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#110724
Are the iframes removed when you switch back and forth between the Code and Editor tabs, or only when saving?

Are the being "scrambled", ie: <iframe is replace with <i-frame ?

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#110732
They scramble on the Edit/Code switch. though the scramble is a replacement of the backslash not the iframe tag.

The disappear completely on SAVE.
more than a month ago
·
#110733

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#110734
I'm not seeing an issue on your site with Youtube iframe code.

Please post an example of the code you are trying to embed (after pasting the code into your post, select it and click the code button in the toolbar next to the emoji)

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#110735
Not using anything from YouTube.

As I said this is using the s3 plug in... via File Manager. We load .PDFs into an Iframe.

Scrambled code example

<iframe src="/https://docs.google.com/viewer?embedded=true&url=http%3A%2F%2Fogwlresources.s3.amazonaws.com%2FFiles%2F01_Homemade_Traps_and_Snares.pdf" width="640" height="480"></iframe>

more than a month ago
·
#110736
Before switching to code.. the doc shows correctly in the editor.

Code scrambles on switching.. and then the entire iframe tag section disappears on save.
more than a month ago
·
#110737
I've just tried this on your site (see S3 IFrame test article), inserting the file as an iframe to open with Google Docs using the File Manager.

When switching to the Code tab, the iframe code remains intact, and when saving, the code remains.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#110738
I have installed JCE Pro 2.9.22 on your site.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#110739
My mistake... I do all content in Zoo. 4.1.15.

Two items can be tested in the Resource app
more than a month ago
·
#110740
My mistake... I do all content in Zoo. 4.1.15.


Then the issue is caused by the Zoo app, not JCE, as this works fine in the Article Manager. Check if there is some content filtering that Zoo is doing on saving.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#110741
Accepted Answer
It looks like RSFirewall is causing the issue here, as the iframe tag has been altered. I have set an exception in your RSFirewall configuration for com_zoo.

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#110742
That seems to have corrected the disappearance on SAVE.. the code scramble is still an issue.

But no need for me to switch usually in this usage.

I have NEVER had an issue with JCE/ZOO combo as cause.
more than a month ago
·
#110743
Working...

Thanks again... see ya next upgrade! LOL

Wytchy
Wytchcat selected the reply #110741 as the answer for this post — 3 months ago
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!