You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Online

Official support hours:
Monday To Friday
From 09:00 To 17:00 Europe/London (BST)
  Wednesday, 06 July 2022
  2 Replies
  354 Visits
Hi,

since a update the Watermark Text field encodes Special Characters on save, but doent convert it back on output( Seems like charset or html_entity_decode or similar function is missing/wrong)

Specs:
Joomla 3.10.X
JCE Pro 2.9.27

How to reproduce the problem:

Go to JCE Editor Pro ->Profiles -> "Default profile" (Or any other) ->Editor parameters -> Filesystem
Scroll to Watermark -> Text (input)
Input any string like "René Descartes" or "Friedrich Dürrenmatt" and save the settings.
Go back to the input field and the string is outputted with Html Entites encoded. (before/after Screenshot added)

Is there a solution or setting how to fix/adjust this?

Thanks in advance,
Thorsten

watermark-text-input-encoding-problem.jpg
more than a month ago
·
#111393
Accepted Answer

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#111393
Accepted Answer

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

darkside selected the reply #111393 as the answer for this post — 3 months ago
more than a month ago
·
#111399
Hi Ryan,

CE Pro 2.9.28 Beta 2 fixes the problem!

Thanks for your response,
Thorsten
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!