You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

  Friday, 04 November 2022
  4 Replies
  328 Visits
I am Japanese. This question uses google translation.
I have updated Joomla to version 4.

pkg_jce_pro_2930.zip

plg_system_jcemediabox_212.zip

I am using it.

If you create an article from the front desk, < in the image tag will disappear for kanji files.

please tell me what to do


<p>漢字名の画像</p>
<p> </p>
<p>img src="images/白崎一哉/YKKKお正月スタジオ写真.jpg" alt="SN3S1048" width="45" height="338" /></p> <p>"字名のファイル画像</p>
more than a month ago
·
#112233
Does this happen when you view the HTML in the Code tab, or only when you save the content?

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#112240
thank you!

This happen is only when you save the content.
more than a month ago
·
#112241
I think this may have something to do with the Joomla Text Filter.

In the Joomla Global Configuration, in the Text Filters tab, if the Filter Type is set to No Filtering, then the content is saved correctly. If it is set to Default Forbidden List, then the content is corrupted on saving.

Can you confirm this?

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#112242
Ryan San ありがとう!

Thank you.
problem solved
thank you from the bottom of my heart.
Ryan marked this post as Resolved — 2 months ago
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!