You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Offline

Official support hours:
Monday To Friday
From 09:00 To 17:00 Europe/London (BST)

Please post your question in the Forum and we will get back to you as soon as we can.

  Sunday, 14 May 2023
  6 Replies
  614 Visits
When I go to any module in J4, there is no editor. When I click "Save" JCE Pro appears for a second and then disappears again.

V2.9.36
J4.3.1
more than a month ago
·
#113755
Accepted Answer
Weird. I cleaned the cache and cookies and now it works. Really weird.
Agent-Smith changed the title from JCE not showing in Modules to JCE Pro not showing in Modules — 9 months ago
more than a month ago
·
#113747
Are you referring to a Custom html module, or editing a module in the front-end?

In Editor Profiles -> Setup, have you assigned the editor profile to a specific component / extension?

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#113751
It is set/assigned to "All Components".
All modules incl. custom HTML act like that.
more than a month ago
·
#113752
All modules incl. custom HTML act like that.


In the front-end and admin?

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#113753
Admin. Front-end works.
more than a month ago
·
#113754

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

more than a month ago
·
#113755
Accepted Answer
Weird. I cleaned the cache and cookies and now it works. Really weird.
Agent-Smith selected the reply #113755 as the answer for this post — 9 months ago
  • Page :
  • 1
There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!