You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Online

Official support hours
Monday to Friday
09:00 - 17:00 Europe/London (BST)

#101942 Edit Link Class Property Issue

Posted in ‘Editor’
This is a public ticket

Everybody will be able to see its contents. Do not include usernames, passwords or any other sensitive information.

Latest post by GuiGuy on Tuesday, 03 December 2019 23:08 GMT

GuiGuy
FYI, since updating to the 2.8.0 pro the "Class" property on the "Edit Link" dialog no longer has any effect, The class="classname" tag is not inserted. I have to switch to code view and insert it manually.

Thanks

Ryan
Are you typing in the class name or selecting one from the Classes list?

Ryan Demmer

Lead Developer / CEO / CTO

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

GuiGuy
I have tried both approaches:

Since updating to 2.8.0 the drop down list in the dialog no longer shows available classes.

If I type the class name into the EDIT LINK dialog's Class Property field it is ignored and never added to the code on OK.

As I wrote, I have to add the code manually in code view. No big deal, but using the dialog would be simpler.

Thanks


Anthony Bernauer
I'm also seeing thhis Issue since upgrading to 2.8.0.

Ryan
Please try JCE Pro 2.8.1 RC8 - https://www.joomlacontenteditor.net/downloads/editor/pro/development

Ryan Demmer

Lead Developer / CEO / CTO

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

GuiGuy
Please try JCE Pro 2.8.1 RC8 - https://www.joomlacontenteditor.net/downloads/editor/pro/development


That seems to have made a mess of the dialog interface. The positioning of the tabs and URL field overlap. I cannot activate the Advanced Tab. See attached.

This is on Firefox. Haven't tried other browsers.

Attachments

Ryan
@GuiGuy - That looks like a javascript error. Please clear your browser cache.

Ryan Demmer

Lead Developer / CEO / CTO

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

GuiGuy
. Please clear your browser cache.


Hi
I had already done that. No luck. The problem continues.

NB: Getting the same problem in Chrome and Opera.

GuiGuy
FYI, I put 2.8.0 back and the dialog presents correctly.

Looks like the distortion is down to RC8

Ryan
I am not able to repduce your issue with RC8 in any browser. Please send me a login - https://www.joomlacontenteditor.net/contact/site-login

Ryan Demmer

Lead Developer / CEO / CTO

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

Ryan
@GuiGuy - This appears to be fixed on your site now with an install of JCE Pro 2.8.1 RC10 - https://www.joomlacontenteditor.net/downloads/editor/pro/development/jce-pro-2-8-1-dev

Ryan Demmer

Lead Developer / CEO / CTO

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

GuiGuy
That seems to be working now.

Many thanks.