You need to be logged in to post in the forum - Log In

An active JCE Pro Subscription is required to post in the forum - Buy a Subscription

Support is currently Online

Official support hours
Monday to Friday
09:00 - 17:00 Europe/London (BST)

#113415 JCE 2.9.35 iFrame

Posted in ‘Editor’
This is a public ticket

Everybody will be able to see its contents. Do not include usernames, passwords or any other sensitive information.

Latest post by Ryan on Thursday, 25 May 2023 14:43 BST

wandelwiki
Hi, Since the upgrade of JCE 2.9.35 the editor is removing my iFrame lines in the code.
Is there a new setting to allow iFrames or is this a bug?
Thx for the support.
Jan De Wachter
Belgium

Ryan
In Editor Profiles -> Plugin Parameters -> Media Support, wht do you have the Allow IFrames option set to?

https://www.joomlacontenteditor.net/support/faq/editor/iframe-removed-on-saving

Ryan Demmer

Lead Developer / CEO / CTO

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

andrej54
I am having the same problem here.
Also when I try to embed a Youtube video, the coding is stripped immediately and nothing shows.
I updated to 2.9.35 this morning....
All settings have been checked ans on YES where needed (I think)
I have managed so far to set Iframes to 2 PDF as simple links for now but I would like to have previous possibillities.
https://www.rawepo.be/sport/motorsporten/73-andere-motorsporten/7905-de-2022-editie-van-de-antwerpen-banjul-challenge-was-goed-voor-ruim-80-000-euro-steun-in-gambia.html

Ryan
Please send me a login - https://www.joomlacontenteditor.net/contact/site-login

Ryan Demmer

Lead Developer / CEO / CTO

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

Ryan
Please try JCE Pro 2.9.36 Beta - https://www.joomlacontenteditor.net/downloads/editor/pro/development

Ryan Demmer

Lead Developer / CEO / CTO

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

andrej54
Development works fine for the iframes
Stil have to try for the Youtube embedding

wandelwiki
Hi Ryan,
With the Beta version everything seems to work well.

Jan

Ryan
Apologies for the bug, I'll release JCE Pro 2.9.36 today.

Ryan Demmer

Lead Developer / CEO / CTO

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

Ryan
This fix is now included in JCE Pro 2.9.36 - https://www.joomlacontenteditor.net/downloads/editor/pro/latest

Ryan Demmer

Lead Developer / CEO / CTO

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

cauromedia
Hello,
I have the same problem. I have installed the latest version of jce, but it doesn't matter.
I insert the url of the youtube video, I even see the video in the editor, but when I switch to view code, the code that shows youtube has disappeared!!!!
How can i fix this?

Ryan
@cauromedia# - Please send me a login - https://www.joomlacontenteditor.net/contact/site-login

Ryan Demmer

Lead Developer / CEO / CTO

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.

cauromedia
Hi, I already sent it to you and I'm waiting

Ryan
[quotePost id="113807"]I have the same problem. I have installed the latest version of jce, but it doesn't matter.
I insert the url of the youtube video, I even see the video in the editor, but when I switch to view code, the code that shows youtube has disappeared!!!!
How can i fix this? [/quotePost]

You had added span as a Prohibited Element in Editor Profiles -> Editor Parameters -> Advanced, but this element is required for a number of functions you have enabled (Underline, Font Color), including iframes.

I will remove this requirement for iframes in a future update.

Ryan Demmer

Lead Developer / CEO / CTO

Just because you're not paranoid doesn't mean everybody isn't out to get you.